Oldal kiválasztása

képzés

A magasban végzett munka alapjai

akár Felnőttképzés keretein belül

Elmélet és gyakorlat

Hogyan?

Hibrid oktatás

Képzésünk hibrid oktatás hiszen az elméleti rész online valósul meg, ezzel is időt spórolva a résztvevőknek!

A tanfolyam mindösszesen 5 órát ölel fel, ami teljes mértékben gyakorlatorientált.

A képzést ajánljuk:

 Magasban dolgozóknak: napelem szerelők, ácsok, tetőfedők, karbantartók, állványon dolgozók, toronydaru kezelők, építők stb.
 Munkavédelmi szakembereknek.
 Mindenkinek, aki bővíteni szeretné ebben a témakörben ismereteit a naprakész tudásért.

Röviden a

képzésről

A magasban végzett munka veszélyeinek felismerésére, valamint a biztonságos munkavégzéshez szükséges védőeszközök kiválasztására. Azaz biztos alapok elsajátítására számíthat az, aki részt vesz képzésünkön.

A képzés felhasználói szintű ismereteket ad át viszont hamarosan jön az oktatói szintű azaz a tovább oktatás céljára alapozott képzésünk is.

Tematika

A képzésen az alábbi területeket vesszük górcső alá:

  • Zuhanásbiztonsági egyéni védőeszközök felhasználási területei
  • Dokumentációs követelmények
  • Felülvizsgálati követelmények
  • Zuhanásbiztonsági egyéni védőeszközök alkalmazásának elméleti alapjai
  • Zuhanásbiztonsági egyéni védőeszközök alkalmazása a gyakorlatban
  • A képzés célja, hogy a résztvevők a képzési nap végére teljes mértékben elsajátítsák a magasban végzett munka gyakorlati és elméleti alapjait.
  • A leesésvédelmi egyéni védőeszközök ismertetése

Két lehetőségből választhatsz!

Két lehetőséget kínálunk számodra válaszd az elméleti oktatásunkat vagy kombináld a gyakorlati oktatással és végezd el mindkettőt.

Ha azt érzed, hogy a jelenlegi tudásod és szakmai kompetenciáid nem elégségesek ahhoz, hogy előbbre lépj, akkor itt az ideje, hogy tovább kepézd magad! A képzések számos előnnyel járnak, és lehetőséget adnak arra, hogy fejleszd az elméleti ismereteidet, vagy akár a gyakorlati készségeidet is.

Az elméleti képzések révén elmélyítheted a meglévő tudásodat, és új szakmai ismereteket sajátíthatsz el, amelyek elősegítik a karriered tovább fejlődését. Az ilyen típusú képzések lehetőséget adnak arra, hogy az elméleti tudást összekapcsold a saját munkaterületeddel, és így gyakorlati szempontból is hasznosítani tudjad az újonnan elsajátított ismereteket.

Az elméleti és gyakorlati képzések pedig további előnyöket biztosítanak, mivel lehetővé teszik a tanulók számára, hogy a gyakorlatban is kipróbálják az elméleti tudást, és megtanulják, hogyan lehet alkalmazni azt a való életben. Ezáltal a képzések valóban hasznosak és értékesek lehetnek azoknak, akik a szakmai előrelépést választják!

Telefonos egyeztetés:

+36309898757 – Levente

Rólunk mondták

„Nagyon hasznosnak bizonyult a tanfolyam gyakorlati része a kollégák számára. A mindennapi munkánkat nagyban megkönnyítette és felgyorsította az oktatáson javasolt rendszer használata. Köszönjük!”

Müller Miklós

Raktározási vezető

“A gyakorlati oktatás során résztvevők és én is végig biztonságban tudtam a nem mindennapi helyzetekbe kerülő munkatársaimat. A vizsgáztatássorán minden résztvevő kiemelt figyelem mellett hajtott a végre azoktatási napon elsajátított feladatokat önállóan. A Gazek oktatása után úgy vélem, hogy veszély helyzetben a munkatársaim képesek lennének a biztonságos önment és végrehajtására.”

Czobor Márk

OSHE Specialist, UNILEVER Magyarország

„Az oktatók nagyon készségesek voltak, és türelmesen segítették a kezdő kollégák tanulását. Az elméleti oktatásról kapott munkafüzetet a mindennapokban is rendszeresen használjuk.”

Szöllősi Balázs

Munkavédelmi vezető

Kapcsolat

Magasban végzett munka alapképzés

Rendelkezel online vásárlás utáni kuponnal?

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 59/1.

+3672565007

mail@gazek.com