Oldal kiválasztása

 képzések

A GAZEK® Akadémia 11 különböző kurzussal várja tanulóit. A magasban és mélyben végzett munka teljes palettája megtalálható nálunk.

Főbb képzéseink

Magasban végzett munka képzése

Elmélet és gyakorlat

Ön- és társmentés

Elmélet és gyakorlat

Beszállásos munkavégzés

Elmélet és gyakorlat

Ipari alpinista segéd képzés

Elmélet és gyakorlat

Kérjen ajánlatot oktatásainkra

Ezért válaszd a GAZEK® képzéseit

A magasban végzett munka veszélyeinek felismerésére, valamint a biztonságos munkavégzéshez szükséges védőeszközök kiválasztására. Azaz biztos alapok elsajátítására számíthat az, aki részt vesz képzésünkön.

Ha munkavédelemről van szó, sokaknak gyakran a tűzvédelem, elsősegély nyújtás, védőruházat jut eszébe. Ezek mind fontos területek. Van azonban olyan terület is, ami nem maradhat ki egyetlen munkavédelmi oktatásból sem. Ez pedig a leesése elleni védelem, vagy más néven Zuhanásbiztonság.

A GAZEK® Akadémia képzései teljesen fedik a magasban és mélyben történő munkavégzések oktatásait, kitérve az ön- és társmentés folyamatára is.

 

Mikor van szükség leesésvédelmi egyéni védőeszközökre?

Magasban végzett munka során pl: tetőn, villanyoszlopon, ablakban, kamionon, személyemelő berendezésben, stb. Mélyben történő munkavégzés esetén pl: aknákban, csatornákban, szállító tartályokban, stb.

Az eszközhasználatot és a munkafolyamat elsajátítását oktatni kell a balesetek megelőzése érdekében!

Éves oktatói tapasztalat

Oktatott személy

Képzések – oktatások

Elméleti képzések

  • Magasban végzett munka alapképzése, eszköz ismeretetek
  • Munkavédelmi képviselő alapképzés
  • Munkavédelmi képviselő továbbképzés

Elméleti és gyakorlati képzések

  • Magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása
  • Magasból történő ön- és társmentés
  • Személyemelőből történő ön- és társmentés
  • Beszállással végzett munka
  • Építőiparban használatos magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása
  • Oszlopon végzett munkák során magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása
  • Ipari alpinista segéd képzés

Időszakos felülvizsgálati képzés

Képzés célja, hogy a résztvevők a leesés elleni egyéni védőeszközök felülvizsgálati jogosultságát megszerezzék egész Magyarország területén. A képzés keretén belül lehetőség nyílik elsajátítani a leesés elleni egyéni védőeszközök felülvizsgálatához szükséges elméleti ismereteket és gyakorlatot. A tréning elvégzésével a sikeres vizsgázók kompetens személy végzettséget kapnak, mellyel képessé válnak a leesés elleni egyéni védőeszközök felülvizsgálatára. Erre a képzésre évente maximum 2 alkalommal kerül sor.

ONLINE MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉS

Jelentkezz az általad választott munkavédelmi képviselő képzésre!

Munavédelmi alap- és továbbképzés gyorsan és egyszerüen elsajátítható oktató anyaggal és záró vizsgával.

Online oktatás

Két lehetőséget kínálunk számodra válaszd az elméleti oktatásunkat vagy kombináld a gyakorlati oktatással és végezd el mindkettőt.

Ha azt érzed, hogy a jelenlegi tudásod és szakmai kompetenciáid nem elégségesek ahhoz, hogy előbbre lépj, akkor itt az ideje, hogy tovább kepézd magad! A képzések számos előnnyel járnak, és lehetőséget adnak arra, hogy fejleszd az elméleti ismereteidet, vagy akár a gyakorlati készségeidet is.

Az elméleti képzések révén elmélyítheted a meglévő tudásodat, és új szakmai ismereteket sajátíthatsz el, amelyek elősegítik a karriered tovább fejlődését. Az ilyen típusú képzések lehetőséget adnak arra, hogy az elméleti tudást összekapcsold a saját munkaterületeddel, és így gyakorlati szempontból is hasznosítani tudjad az újonnan elsajátított ismereteket.

Az elméleti és gyakorlati képzések pedig további előnyöket biztosítanak, mivel lehetővé teszik a tanulók számára, hogy a gyakorlatban is kipróbálják az elméleti tudást, és megtanulják, hogyan lehet alkalmazni azt a való életben. Ezáltal a képzések valóban hasznosak és értékesek lehetnek azoknak, akik a szakmai előrelépést választják!

Telefonos egyeztetés:

+36309898757

Egyedi testreszabott képzéseink

A különböző munkakörülmények és munkafolyamatok igénylik az egyedi oktatásokat, erre is vannak megoldásaink a helyszíni oktatásokban.

Mennyibe kerül egy 8 órás képzés?

Nincs standard ár, minden képzésre külön ajánlatot állítunk össze, a megrendelő igényeire szabva.

Hány fő vehet részt egy oktatáson?

A gyakorlatorientált oktatásainkon maximum 10-12 fő tud részt venni, ezzel is maximalizálva a gyakorlati tudás elsajátítását.

Az elméleti oktatás anyagát megkapjuk a képzést követően?

Természetesen igen. Minden résztvevőnek külön nyomtatott tananyagot biztosítunk, amit utána megtarthatnak.

Mi a teendő, ha nincs a képzéshez megfelelő leesésvédelmi egyéni védőeszközünk?

Ezesetben Mi biztosítjuk a szükséges eszközöket.

Van lehetőség Online oktatásra is ?

Kizárólag a munkavédelmi képviselő képzésünk érhető el online formában.

Min vagy minek a segítségével tartják a gyakorlati oktatást?

Amennyiben nem rendelkeznek a gyakorlat elvégzéséhez megfelelő eszközökkel (emelőgép, lapostető, létra) úgy a GAZEK oktató járművet visszük magunkkal, amin minden magasban végzett munka valamint a beszállásos munkavégzés is gyakorolható.

Lehet kérni kihelyezett oktatást?

Abszolút. Az oktatásaink 90% -a cégekhez kitelepülve történik.

Rólunk mondták

„Nagyon hasznosnak bizonyult a tanfolyam gyakorlati része a kollégák számára. A mindennapi munkánkat nagyban megkönnyítette és felgyorsította az oktatáson javasolt rendszer használata. Köszönjük!”

Müller Miklós

Raktározási vezető

“A gyakorlati oktatás során résztvevők és én is végig biztonságban tudtam a nem mindennapi helyzetekbe kerülő munkatársaimat. A vizsgáztatássorán minden résztvevő kiemelt figyelem mellett hajtott a végre azoktatási napon elsajátított feladatokat önállóan .A Gazek oktatása után úgy vélem, hogy veszély helyzetben a munkatársaim képesek lennének a biztonságos önment és végrehajtására.”

Czobor Márk

OSHE Specialist, UNILEVER Magyarország

„Az oktatók nagyon készségesek voltak, és türelmesen segítették a kezdő kollégák tanulását. Az elméleti oktatásról kapott munkafüzetet a minannapokban is rendszeresen használjuk.”

Szöllősi Balázs

Munkavédelmi vezető

Refenciáink

Kapcsolat

Képzések

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 59/1.

+3672565007

mail@gazek.com