Leesésvédelmi egyéni védőeszközök

időszakos
felülvizsgálat

A GAZEK® vállalja a leesésvédelmi egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálatát, sérült eszközök cseréjét és ezen eszközök adminisztrálását.

Mikor van rá szükség

Mindig a gyártó írja elő, hogy eszközein milyen gyakorisággal kell elvégezni az időszakos felülvizsgálatokat. 12 havonta kötelezően be kell vizsgáltatni, viszont magasfeszültség alatti dolgozók (FAM környezet) illetve ipari alpinisták leesés védelmi egyéni védőeszközén a féléves időszakos felülvizsgálatot írja elő a jogszabály.

felülvizsgáljuk

Egyéni védőeszközök

Testhevederek, rögzítőkötelek, zuhanásgátlók, karabinerek, derékövek és más leeséselleni egyéni védőeszköz felülvizsgálata és ezen eszközök cseréje.

Pályarendszerek

Létrára telepített pályák, tetőtéri pályarendszerek és kamionlefejtő zuhanásbiztonsági szerkezetek felülvizsgálatát, dokumentációk ellenőrzését elvégezzük.

Munkavédelmi hálók

A munkavédelmi hálók felülvizsgálatát és telepítésének ellenőrzését (akár telepítését is) vállaljuk. Emellett kupolahálók felülvizsgálatát is elvégezzük.

LÉTRÁK FELÜLVIZSGÁLATA

 

A telepített létrákat, vészhágcsókat ugyanúgy, mint a leesésvédelmi egyéni védőeszközöket időszakos felülvizsgálat alá kell vonni. Ez a folyamat precizitást és tapasztalt szakembert igényel. Ennek folyamatát vállalja a GAZEK® felülvizsgáló csapata.

fontos az ügyfeleink elégedettsége

Fontosnak tartjuk ügyfeleinkkel megtalálni a közös nevezőt. Ezért rugalmasak vagyunk az időpont választásokban és akár helyszínre is kimegyünk a leesésvédelmi egyéni védőeszközök felülvizsgálatát elvégezni.

Partner cég

felülvizsgálat

%

elégedettség

Egyszerű időpont foglalás

A leesés elleni egyéni védőeszközök csak akkor tekinthetők biztonságosnak, ha azok kifogástalan minőségi állapotban vannak. Ennek megállapításához szakember szükséges. Ez logikus, hiszen egy elhasználódott vagy meghibásodott munkavédelmi eszköztől ne várjunk csodát.

Kérjen időpontot a GAZEK®-tól!

5 év díjmentes felülvizsgálat a GAZEK® leesés elleni egyéni védőeszközökre pécsváradi telephelyünkön!

Inteligens szoftver

Saját fejlesztésű szoftverünk segítségével időben értesítünk az időszakos felülvizsgálatokról.

Segítünk észben tartani az igazán fontos dolgokat!

időpont foglalás

Töltse ki az alábbi űrlapot a gyorsabb idopontfoglalás érdekében vagy kérjen ajánlatot eszközei időszakos felülvizsgálatára!

Felülvizsgálati kapcsolatfelvétel minden

+3672565007

mail@gazek.com

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 59/1.