Oldal kiválasztása

Hogyan válassz testhevedert?

Deréköves? Gyorscsatos? Alpin? XXL?

Ezekre a kérdésekre mind segít választ adni a TESTHEVEDERKALKULÁTOR!

Ahhoz, hogy megfelelő módon és biztonságban tudjunk nekilátni a munkavégzésnek fontos, hogy megfelelő eszközökkel rendelkezzünk. Az alábbi blogposztunkban csak a testheveder választására térünk ki, de ne felejtsétek el a további eszközöket sem! A sisakok, az energiaelnyelővel ellátott zuhanásgátló rendszerek és a kiegészítő eszközök is mind-mind nélkülözhetetlenek. (A sisakokkal kapcsolatban ITT és ITT tudtok tájékozódni.)

Testheveder választásnál sokszor felmerül kérdésként, hogy mégis melyik méretű eszköz lenne alkalmas a munkavállaló számára. Hiszen nem egy szokványos, mindennapi termékvásárlásról van szó. Úgy gondoljuk, hogy ilyen fontos életvédelmi eszközök esetében a sima mérettáblázat már nem elég. Ezért tovább gondolva az ötletet elkészítettünk Nektek egy online méretkalkulátort. Majd csavartunk még egyet a dolgon és bővítettük a kalkulátort, így már nem csak a termék méretét, hanem a testheveder típusát is meghatározza számotokra. Az elkészült testheveder kalkulátorunk a GAZEK® által forgalmazott testhevederekre van optimalizálva! Így megkönnyítve számotokra a vásárlást és a biztonságos munkavégzést.

IDE kattintva meg is tekinthetitek a Testheveder kalkulátorunkat!

Pár kérdés megválaszolásával a kalkulátor kiszámolja Nektek a szükséges méretű és a munkavégzésetekhez megfelelő testhevedert. Majd a kérdőív végén a „kérem e-mailben” gomb által elküldjük számotokra a kapott eredményt. Így a későbbiekben könnyen és gyorsan újra áttekinthetitek, hogy milyen méretű és típusú eszközre van szükségetek. Ezzel is egyszerűbbé téve a további termékvásárlásokat, amit kényelmesen megtehettek a webshopon keresztül.

Webshopunkon egyszerű és gyors vásárlást kínálunk számotokra. Regisztrálj be a webshopra, és élvezd a regisztrált vásárlóknak járó előnyöket! A GAZEK® termékek időszakos felülvizsgálati díja 5 évig INGYENES!*

Zárásképpen pedig fontos kiemelni, hogy ha már sikerült kiválasztani a megfelelő védőeszközt fontos gondoskodni a megfelelő tárolásáról is. Ezzel növelve a védőeszközök élettartamát, így tovább tudjátok biztonságosan használni őket.

Bízunk benne, hogy számotokra is nagy segítséget nyújt a kalkulátor! Használjátok bátran! wink

Ha pedig bármilyen kérdés merült fel Bennetek keressetek minket bizalommal!