Ha leesésvédelem, akkor GAZEK technológia!

Csapatunk fő célkitűzése, hogy a vállalkozások biztonságban tudhassák a munkaválóikat, legyen szó magasban, vagy mélyben végzett munkáról. Saját fejlesztésű és gyártású egyéni védőeszközeink mellett, fő profiljaink közé tartoznak a:

  1. Leesésvédelmi egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálatai
  2. Leesésvédelmi oktatások, képzések
  3. Veszélyhelyzetek feltárása
  4. Kupolahálók gyártása, telepítése, felülvizsgálata
  5. Kamionlefejtő kültéri pályarendszerek gyártása és felülvizsgálata
  6. Speciális, merev és rögzített vezetéken használt leesés elleni rendszer
  7. Létrára telepített, vezetéken használt leesés elleni rendszer
  8. Mobil zuhanásbiztonsági megoldások, kérésre egyedi rendszerek

Célunk, hogy Magyarországon a munkavégzés körülményei a dolgozók számára biztonságosak legyenek, ezzel csökkentve a munkahelyi balesetek számát. Nem csupán egy terméket vagy szolgáltatást vásárol, ha a GAZEK-et választja, hanem egy szakértő csapatot, akik folyamatos háttértámogatással segítik az Ön munkáját.

1. Leesésvédelmi egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálata

A leesés elleni egyéni védőeszközök (zuhanásgátló) csak akkor tekinthetők biztonságosnak, ha azok kifogástalan minőségi állapotban vannak. Ennek megállapításához szakember szükséges. Ez logikus, hiszen egy elhasználódott vagy meghibásodott munkavédelmi eszköztől ne várjunk csodát. A berendezések kötelezően előírt időszakos ellenőrzését nevezzük időszakos felülvizsgálatnak.

2. Leesésvédelmi oktatások, képzések

Ha munkavédelemről van szó, sokaknak gyakran a tűzvédelem, elsősegély nyújtás, védőruházat jut eszébe. Ezek mind fontos területek. Van azonban olyan terület is, ami nem maradhat ki egyetlen munkavédelmi oktatásból sem. Ez pedig a leesése elleni védelem, vagy más néven Zuhanásbiztonság.

Mikor van szükség zuhanásgátló védőeszközökre?

  • Magasban végzett munka során pl: tetőn, villanyoszlopon, ablakban, kamionon, személyemelő berendezésben stb.
  • Mélyben történő munkavégzés esetén pl: aknákban, csatornákban, szállító tartályokban stb.

3. Veszélyhelyzetek feltárása

Mivel minden munkakörnyezet egyedi, fontos, hogy megfelelő időt és energiát fordítsunk a leesésvédelmi megoldások, technológiák kialakítására. A létesítmények tervezésekor figyelembe kell venni a leesésvédelmi technológiák elhelyezkedésének lehetőségeit.

4. Kupolahálók gyártása, telepítése, felülvizsgálata

A mobilan telepíthető GZKBP-24 Kupola biztonsági háló nagyszilárdságú polipropilénből készül és ideális védelmet nyújt átzuhanás ellen, és egyben használható kikötési pontként is.

5. Kamionlefejtő kültéri pályarendszerek gyártása és felülvizsgálata

Azoknál a munkaterületeknél, ahol a leesés elleni egyéni védőeszközök kikötése nem megvalósítható, olyan megoldást kell találni, amivel a folyamatos zuhanás elleni védelem kivitelezhető, sőt könnyen kezelhető. Gyakran nem is olyan egyszerű feladat megtalálni a legjobb megoldást.

Ilyen munkavégzés lehet például:
● kamion tetején való munka
● vasúti kocsik tetején való munka, szerelés, tisztítás, karbantartás

6. Tetőre telepített, speciális, merev és rögzített vezetéken használt leesés elleni rendszer

Innovatív megoldással támogatjuk a vállalkozásokat. A magyarországi piacon egyedülállóként vállaljuk Zuhanásbiztonsági pályák tervezését, valamint a szükséges részegységek gyártását.

Igény esetén komplex kivitelezéssel, telepítéssel állunk rendelkezésre az ország egész területén. A hosszú távú biztonságos használat érdekében vállaljuk az időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzését. Egyedi igényekre, egyéni munkakörülményeknek megfelelő, cégre szabott megoldást nyújtunk.

7. Létrára telepített, vezérelt tipusú zuhanásgátló merev rögzített vezetéken

A GZKRR-04 rendszer biztosító- és védőeszközként szolgál magasból való lezuhanás ellen, amikor a felhasználó függőleges irányban mozog zuhanásgátló segítségével.

A rendszer célja, hogy minden típusú állandó hozzáférést biztosító eszközre (létra) felszerelhető legyen. amellyel különböző épületek érhetőek el, pl. kémények, tornyok, oszlopok vagy épületek.

8. Mobil zuhanásbiztonsági megoldások, kérésre egyedi rendszerek

Azokon a területeken használjuk, ahová nem építhető pályarendszer, vagy csak ideiglenesen kell használni bizonyos zuhanásbiztonsági megoldásokat. Itt jönnek képbe az ellensúlyos biztosító gémek vagy biztosítási pályák, akár biztonsági létrák védőkorlát rendszerrel.

Termékeinkről és szolgáltatásainkról bővebben a megújult honlapunkon találsz információt:

Irány a >> gazek.hu<<