Oldal kiválasztása

A munkavédelmi webshopok kínálati káosza

Napjainkban egyre több cég forgalmaz leesésvédelmi eszközöket. Termékpalettájukat megvizsgálva az egyik leginkább szembetűnő dolog a hatalmas kínálat, mellyel esetükben találkozhatunk.

Ez elsőre igazán jól nézhet ki, hiszen az ember kedve szerint válogathat több száz vagy akár több ezer termék közül. Viszont a túlzott választék nem csak megnehezíti a döntést, de még idegesítheti is az ügyfelet. Termékkategóriák, alkategóriák, szűrők…a végén már azt se tudjuk, hogy hol volt a kiindulási pontunk, mit is kerestünk első körben.

Senki se pazarolja szívesen arra az idejét, hogy végtelennek tűnő görgetések és soha véget nem érő kínálatok között várja az oldal újbóli betöltését. Főleg, ha így nem csak az oldal, de a termékpaletta átláthatósága is sokkal nehezebb lesz. Ez nem csupán a kiválasztást nehezíti meg, de az elégedettségünket is befolyásolja. Gondoljuk csak bele, hogy kiválasztunk végre egy terméket, behelyezzük a kosarunkba, megrendeljük, majd szembe találjuk magunkat egy új, hasonló termékkel. Így joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy „Vajon jól döntöttünk-e?!” vagy inkább azt a hasonló eszközt kellett volna megvásárolnunk.

Bár ez egy igazán bosszantó dolog mi mégis egy másik megközelítésből szeretnénk megvizsgálni ezt a témát. Sok esetben abba nem is gondolunk bele, hogy mennyire is veszélyes a munkavédelmi webshopok kínálati káosza. Különösen, ha nem rendelkezünk megfelelő háttértudással.

Miért is? Ennek oka, hogy a megvásárolt termék mellé szakmai tudást nem kapunk, így lehetséges, hogy nem is jó eszközre esik a választásunk vagy a használat során gyűlik meg vele a bajunk.

Éppen ezért a GAZEK több olyan képzést hozott létre, mely során, amellett, hogy munkavédelmi oktatáson vehetsz részt és felismered a magasban (vagy éppen a mélyben) végzett munka veszélyeit. Segítünk elsajátítani a biztonságos munkavégzéshez szükséges tudást is, ami segíteni fog a nélkülözhetetlen védőeszközök kiválasztásában.

Így nem csak a szükséges termékeket, de az ahhoz szükséges tudást is megfelelő minőségben tudjuk az ügyfeleink számára elérhetővé tenni.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet az alábbi linkre kattintva több mindent is megtudhatsz.