Oldal kiválasztása

Játékszabályzati feltételek képek

Adatvédelmi tájékoztató képek feltöltéséről a gazek.hu weboldalra a „Küldj egy képet magadról testhevederben” akciós játék során.

Az Adatkezelő a felhasználó által önként megadott, illetve a Weboldalra feltöltött személyes adatokat, elsősorban képeket a „Küldj egy képet magadról testhevederben”, illetve az ahhoz kapcsolódó Edukációs Kampány vonatkozásában kezeli annak érdekében, hogy a Weboldalon, illetve a közösségi médiában (például Facebook) megjelenített tartalmakhoz vagy egyéb média megjelenések során felhasználhassa azokat. A harmadik felek általi újra osztások előre nem láthatóak és nem korlátozhatóak, azonban nagy valószínűséggel előfordulhat. Az Ön által feltöltött kép és videó, illetve hangfelvételek elsősorban az alábbi webhelyeken jelenhetnek meg, többek között újra osztás által:

Adatkezelő weboldala: www.gazek.hu, www.gazek.com

Adatkezelő facebook oldala: https://www.facebook.com/gazek.hu

Adatkezelő Instagram oldala: https://www.instagram.com/gazek_zuhanasbiztonsag/

Adatkezelő Linkedin oldala: https://www.linkedin.com/company/gazek/

Adatkezelő Youtube oldala: https://www.youtube.com/c/ZuhanasbiztonsagHu

Adatkezelő Tiktok oldala: https://www.tiktok.com/@gazek_zuhanasbiztonsag

A kép feltöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy Adatfeldolgozó kifejezetten, de nem kizárólagosan a jelen pontban megjelölt platformjaikon megoszthassák az Ön által feltöltött képet. Ön kifejezetten tudomásul veszi továbbá, hogy a közösségi média oldalakon a felhasználóknak lehetősége van a tartalmak újra megosztására. Erre sem az Adatkezelő, sem pedig az Adatfeldolgozók nem rendelkeznek befolyással.

A feltöltő, a kép megosztásával ezesetben a kép feltöltéséről a játékszabályzati feltételek elfogadásával nyilatkozik, hogy csakis saját jogdíjmentes képet töltött fel.