Oldal kiválasztása

Zuhanásbiztonsági technológia:

Tetőre
Telepített pálya

Megoldást nyújtunk a leesésvédelemben felmerülő problémákra és segítünk, hogy minden helyzetben biztonságban tudd magad.

Miért pont a GAZEK® ?

Cégünk teljeskörű megoldást nyújt a tetőre szerelt zuhanásbiztonsági technológia megvalósításában.  A tervezéstől, a kivitelezésen át, a kötelező időszakos éves felülvizsgálatokig mindent kézben tartunk.

Tervezés

Kivitelezés

Dokumentációk elkészítése

Felülvizsgálat

Precizitás és szabványmegfelelőség!

Nem szabályos, hogy mondjuk 3-4 különböző rendszerből, amik kinézetre hasonlóak összeválogatom az alkatrészeket és úgy összedobálom az én kis rendszeremet.

Ezeknek az alkatrészeknek összetanúsítva kell lenniük, minden egyes darabjának az utolsó csavarig, valamint ennek dokumentálva is kell lennie.

Teljes mértékben összetanúsítás akkor érvényes, ha a gyártó vagy a forgalmazó egyben adja a teljes rendszert vagy meghatározza az összes darabját.

Ha pályáról, rendszerről beszélünk, ott mindig egységbe kell gondolkodni! Ha egyben tanúsított a technológia, akkor lehet tovább nézni a feltételeket.

Felülvizsgálatok esetében nagyon sokszor előfordulnak félreértések, mivel úgy gondolják az emberek, hogy ezek nem egyéni védőeszközök, így nem vonatkozik rájuk az időszakos felülvizsgálat.

Ezeknek is szabványmegfelelőnek kell lennie, ugyanúgy vonatkozik rájuk az N365 szabvány.

Megépített pálya

%

Elégedettség

Hová telepítünk?

  Vasbetonra

  Zártszelvényre

  Talpasszelvényre

  Korcolt lemezre

  Trapézlemezre

  Gerendára

Kapcsolat

Tetőtéri pályarendszerek

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 59/1.

+3672565007

mail@gazek.com