Oldal kiválasztása

Zuhanásbiztonsági technológia:

Létrára
Telepített pálya

Megoldást nyújtunk a leesésvédelemben felmerülő problémákra és segítünk, hogy minden helyzetben biztonságban tudd magad.

Miért pont a GAZEK® ?

Cégünk teljeskörű megoldást nyújt a létrára szerelt zuhanásbiztonsági technológia megvalósításában.  A tervezéstől, a kivitelezésen át, a kötelező időszakos éves felülvizsgálatokig mindent kézben tartunk.

Tervezés

Kivitelezés

Dokumentációk elkészítése

Felülvizsgálat

Függőleges biztonság a magasban!

A zuhanásbiztonsági rendszer biztosító- és védőeszközként szolgál magasból való lezuhanás ellen, amikor a felhasználó függőleges irányban mozog.

A rendszer célja, hogy minden típusú állandó hozzáférést biztosító eszközre (létra) felszerelhető legyen, amellyel különböző épületek érhetőek el, pl. kémények, tornyok vagy oszlopok.

A teljes védőrendszer egy vezérelt típusú zuhanásgátlóból áll, ami egy 8mm átmérőjű acélsodronyra van szerelve, és a munkavállaló testhevederének mellső bekötési pontjához van csatlakoztatva.

A rendszer fő részegységei, úgy, mint az acélsodrony, vezérelt típusú zuhanásgátló, csatlakozók, sodrony feszítő rozsdamentes acélból készülnek. A rendszer két fő egyidejű védelmét látja el.

A merev rögzített vezetéken alkal­mazott vezérelt típusú zuhanásgátló rendszer megfelel az EN 353-1 szabványnak.

Megépített pálya

%

Elégedettség

Kapcsolat

Létrára telepített pályarendszerek

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 59/1.

+3672565007

mail@gazek.com