Oldal kiválasztása

A 2022-es első félév a GAZEK®-nál

Máris túl vagyunk az év első felén. Nagyon gyorsan repül az idő, viszont szerencsére munka és teendő is volt bőven.

Tekintsünk kicsit vissza az elmúlt 6 hónap történéseire.

1. Pollack Expo

Pécsi Expo Center egy óriási rendezvénynek adott otthont február 24 és 25 között. A Pollack Expo rendezvénysorozat -amelyet a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatika kara szervezett- a vártnál is felülmúlta a látogatók elvárásait.

A rendezvény fő attrakciója a GAZEK® és BIM Skils lab közös projektje a „VR szimuláció a magasban”.

A teljes cikket itt olvashatod!

2. Pécsi Érték Kiállítás és Vásár

A pécsi Árkád bevásárlóközpontban 2022. március 24. és 25. között került megrendezésre az V. Pécsi Érték Kiállítás a PBKIK és a DDGK társszervezésében, ahol a térség innovatív cégei mutatkoztak be, köztük Mi is megjelentünk a VR szimulációval a magasban.

3. Szakmai bemutató a PTE MIK -en.

A PTE Műszaki és Informatikai Kar első éves építészeinek és építő mérnökeinek tartottunk szakmai bemutatót a #zuhanásbiztonságról egy munkavédelmi óra keretein belül. Minden alkalmat meg ragadunk, hogy a jövő nemzedékét megfelelő mennyiségű és minőségű szakmai tudással lássuk el, mielőtt aktív tagjai lesznek a munkaerő piacnak. Az első bemutató alkalmával az eszközök megismertetése és használatának elsajátítása volt a cél, valamint egy kis betekintést nyújtottunk a mentes/ társ mentes folyamatába. A srácok nagyon érdeklődőek voltak, köszönjük nekik az aktív együttműködést! 👏🏻😊

4. 2022’ Partnertalálkozó

Az ide első negyedévet sem kezdhettük volna mással, mint a hagyomány őrző Partnertalálkozóval, ahol főbb viszonteladói Partnereinket láttjuk vendégül Pécsett.

5. HBM Safety day

Három izgalmas és eseménydús napot töltöttünk el a HBM Soletanche Bachy munkatársaival a #Safetyday keretein belül.

Egy gyakorlatorientált és lendületes programot állítottunk össze a csapatoknak, ezzel is izgalmasabbá és hasznosabbá téve az eseményt.

Külön öröm számunkra, hogy a visszajelzések alapján, nagyon elégedettek voltak a résztvevők, és vissza várnak minket. 🙌🏻🤩

6. PG Safety day

Egy újabb szuper #safetyweek -en vettünk részt, ezúttal a #Gazek oktató autó bevonásával biztosítottuk a felejthetetlen „csúszkapályát” a bátor résztvevőknek. 🙌🏻 A csúszkapálya mellett a mentést is kipróbálhatták a jelentkezők.

7. Solar Decathlon projekt

Nagy örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk egy ekkora volumenü projektnek mint a Solar Decathlon. Ügyvezetőnk, Bogos Csaba, oszlopos tagja volt a csapatnak az előkészítés véghajrájában, és mint projekt menedzser segítette a fiatalok munkáját. Mindemellett 2 millió Ft összegű támogatással járultunk hozzá, hogy az egyedüli magyar csapat profi #GAZEK #leesésvédelmi eszközöket kaphasson, és kimagasló, professzionális oktatást. A szakmai és anyagi támogatásokon túl, marketing csapatunk is beszállt a social media felületeken való megjelenések háttérmunkálataiba. Szuper projekt , köszönjük nektek, hogy Mi is veletek készülhetünk és izgulhatunk sok-sok héten keresztül.

8. Új viszonteladó partner – GARDALAND bemutatóterem

A GAZEK viszonteladói csapat új értékes tagokkal bővült. Megnyílt Szentesen a Gardaland Zuhanásbiztonsági pont, ahol elvégzik a leesésvédelmi egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálatát (márkafüggetlenül) valamint készletről pótolják a leselejtezett/hiányzó eszközöket.

9. Workshop – Debrecen

Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei év első Leesésvédelmi Workshopjának Debrecen adott otthont. Elsőszámú szakkereskedőnkkel az Eredő Kft-vel karöltve egy felejthetetlen rendezvényt.

Zuhanásbiztonsági Workshop, Debrecen 2022.06.21. Megnyitó, köszöntő

Zuhanásbiztonsági Workshop, Debrecen 2022.06.21. Gyakorlati bemutató

Zuhanásbiztonsági Workshop, Debrecen 2022.06.21. Társmentés

A következő félévben is rengetek rendezvényen veszünk rész illetve folytatjuk a workshopok, bemutatók és más zuhanásbiztonsági előadások sorozatát.