Oldal kiválasztása

A 2022-es második félév a GAZEK®-nál

Az idei év is gyorsan elrepült, nemsokára itt a karácsony, majd az újév. Az év második fele is jócskán bővelkedett programokban. Annyi minden történt Velünk az elmúlt időszakban, hogy azt összefoglalni is nehéz lenne. Workshopok, oktatások, felülvizsgálatok, egyetemekkel közös előadások és még folytathatnánk.

Tetőépítők országos találkozója

2023-ban részt vettünk a Tetőépítők Országos Találkozóján. Pozitív élmény volt látni, hogy nagyon sok fiatal szakember, ács és tetőfedő is jelen volt a találkozón. Kipróbálhatták a VR szimulációs programunkat a  PTE MIK BIM Skills LAB és a GAZEK® közös fejlesztését. Bár a találkozó résztvevőinek nem idegen a magasban végzett munka, mégis meglepetést okozott számukra mennyire valósághűen mutatta be a 60 emeletnyi magasságot a VR szimuláció.

EHS Szimpózium

Meghívott vendég előadóként vettünk részt a II. EHS Nemzetközi Szimpóziumon. Köszönjük a meghívást a Debreceni Egyetem Műszaki Karának!

GAZEK® online oktató platform

Szeptemberben „házon belül” létrehoztuk az online oktató platformunkat, amelyet folyamatosan bővítünk és fejlesztünk. Jelenleg elérhető az online munkavédelmi alap és továbbképzés, viszont már folyamatban van a magasban végzett munka elméleti oktatása is. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

VR program, safety day

A GSK is bizalmat szavazott a  PTE MIK BIM Skills LAB és a GAZEK® VR szimulációs programjának. Meghívást kaptunk az általuk szervezett Safety day-re.

Testheveder kalkulátor

Többször találkoztunk azzal, hogy vásárlóink nem tudták eldönteni, hogy milyen méretű testhevedert válasszanak webshopos vásárlás előtt. A segítségükre sietve elkészítettünk egy méret táblázatot a pontosabb vásárlás érdekében. Ezt a táblázatot tovább gondolva készítettünk egy online méretkalkulátort és még tovább gondolva az egészet bővítettük a kalkulátort azzal, hogy nem csak a méretet, hanem a testheveder típusát is meghatározza. Így született meg az online testheveder méret és típus kalkulátor, amely Magyarországon egyedülálló. Használják bizalommal! Katt ide!

Vivi a GAZEK®-ban

Új kolléganővel bővült a GAZEK csapata. Vivi a marketing osztályt erősíti. Alap és mester tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte marketing szakon.

Zöld GAZEK®

Hamarosan útjára indítjuk a zöld GAZEK projektet, ami azt jelenti, hogy a már elhasználódót testhevedereket egy partner cég segítségével újra hasznosítanánk.

Gasztro-kulturális partner találkozó

2022. december 8-án megrendeztük az idei évzáró partnertalálkozónkat. Az eseményen egy gasztro-kulturális kalandozásra invitáltuk vendégeinket Pécs szívében. A hat fogásos menüsor Baranya megye különleges alapanyagait ölelte fel, amit egy hat tételes mecseki borkostoló egészített ki.

Társadalmi felelőségvállalás: Értéket állítunk elő, értéket támogatunk!

Zuhanásbiztonsági oktatás a PTE-MIK

A jövő generációjába való befektetést sose lehet elég korán elkezdeni.

A GAZEK, valamint a PTE-MIK számára is kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás éppen ezért látogattunk el a karra. Itt az építész hallgatóknak nyújtottunk egy kis betekintést arról, hogy hogyan is kell helyesen viselni egy leesésvédelmi eszközt.

Filharmónia támogatása

A GAZEK életében a társadalmi felelősségvállalás igazán sokszínűen mutatkozik meg. A jövő generációjának felkarolása mellett fontosnak tartjuk a kultúra támogatását is. Célunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a hangversenyek mesés világát. Éppen ezért büszke segítői vagyunk a Filharmónia Magyarországnak, ezzel is gazdagítva Pécs zenei életét.

A második félévben inkább a fejlesztéseinkre fókuszáltunk, hogy még magasabb minőségben álljunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére. A jövő évi terveink között pedig még több és még színvonalasabb fejlesztések szerepelnek. Ezzel is növelve a tőlünk megszokott színvonalat.