Oldal kiválasztása

Ez történt velünk – 2023 II. félév

Már elröppent az idei év második fele is, éppen ezért gondoltuk, hogy összefoglaljuk Nektek, hogy idén mi is történt velünk. A nyári leállás után újult erővel tértünk vissza, akkor talán még nem is sejtve, hogy mennyi izgalommal lesz fűszerezve az év második fele. Programok és utazások sokasága, új ötletek kidolgozása várt ránk, de egy percét se bánjuk, szuper élményekkel gazdagodtunk. (Az első félév történéseit itt találjátok.)

Ez történt velünk az év második felében:

 

DRV képzés 600 munkavállalónak

600-nál is több munkavállaló zuhanásbiztonsági képzésére kaptunk megbízást a DRV-től, így gőzerővel zajlott az oktatás az év második felében.

Mindig öröm látni az elkötelezett munkaadókat, akik bizalommal fordulnak hozzánk munkavállaóik oktatásával kapcsoltban, legyen szó akár magasban, akár mélyben végzett munkáról.

Green GAZEK fejlesztések: növények az irodában, tárolók készítése a szétválogatott testheveder alkatrészekhez

Tovább bővített zöld törekvéseink keretein belül törekszünk még zöldebb megoldásokat bevetni az eseményeinken, plusz az irodánk is egy kis átalakításon esett át, hogy még kellemesebb légkörben töltsük a mindennapokat.

Elindult virág projektünk keretein belül például tovább zöldítettük irodánkat, ezzel is közelebb hozva a természetet a munkás hétköznapokhoz.

Év végi projektünk keretein belül pedig készülnek a tárolóink, mely segítségével széttudjuk válogatni a visszafogadott selejt és elhasználódott testhevedereket. (Nemsokára láthatjátok is az elkészült darabokat.)

Elindult felülvizsgálói értesítőnk

Legújabb GAZEK®️ fejlesztésünk támogatásával segítünk észben tartani az időszakos felülvizsgálatok időpontját, így mostantól automatikus értesítőt kaptok, ha közeledik az esedékes felülvizsgálat ideje.

Holcim futás

Bogos Csaba Ügyvezető igazgatónk részt vett a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza Község Önkormányzata, Szentlőrinc Város Önkormányzata és a Holcim Magyarország Kft., valamint a helyi civil szervezetekkel együtt szervezett „EGYÜTT GYERMEKEINKÉRT” Jótékonysági Futóversenyen.

Lajstromozási tanúsítvány

Szeptemberben újabb mérföldkőhöz értünk. Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala 2023. szeptember 27-én lajstromba vette a GAZEK márkanevet és lajstromozási tanúsítványt állított ki.

Gere Attila oktatás

A kiváló borok biztonságos elkészítése érdekében novemberben oktatást tartottunk GERE Attila Pincészetében, ahol a dolgozók a magasban végzett munka alapjairól tanultak.

Ácsképző Központ Nonprofit Kft. megállapodás

A cég megállapodást kötött a nagyvázsonyi Ács Képző Központ Nonprofit Kft.-vel és vállalta, hogy oktatja a központban tanuló diákokat a magasban végzett munka veszélyeinek feltárására és a szabályos zuhanásbiztonsági eszközhasználatra. A megállapodás értelmében évente több alkalommal a képzési rendbe illeszkedően fogjuk megtartani az oktatásokat, ácsoknak, tetőfedőknek, állványépítőknek.

Az eszközadomány, amely több mint 1.000.000 Ft értékű GAZEK ®️ eszközöket tartalmaz, további segítséget nyújt a diákok gyakorlati készségeinek fejlesztésében és a biztonságos munkavégzésben. Így a jövő szakemberei még jobban felkészülhetnek és kiváló minőségű termékeket használhatnak a mindennapi munkájuk során.

GAZEK Akadémia sorozat elindítása

Egy nyári megbeszélésen elhatároztuk, hogy ismét szervezünk egy újdonságot Nektek. Büszkék vagyunk magunkra, hogy a sok befektetett energia és háttérmunka után októberben meg is valósult Akadémia sorozatunk első alkalma, majd novemberben a második.

2024-ben még két alkalommal, január 18-án és február 15-én csütörtökön várunk Benneteket.

Ha szeretnéd bővíteni szakmai tudásod, illetve meghallgatnál izgalmas pódiumbeszélgetéseket az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg még több információt!

Időszakos felülvizsgálói képzés

Az év második fele se maradt el új felülvizsgálók oktatása nélkül. Az oktatás keretein belül lehetőségük nyílt elsajátítani a leesés elleni egyéni védőeszközök felülvizsgálatához szükséges elméleti ismereteket és gyakorlatot.

MIK Partnerek Szakmai nap

Az esemény során hasznos találkozók és beszélgetések történtek a gazdaság és az egyetem szereplői között, erősítve a jövőbeni kapcsolatokat.

DEBRECEN

Meiszterics Gábor Zuhanásbiztonsági specialista kollégánk októberben előadást tartott Debrecenben a III. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpóziumon. Igazán fontos témáról beszélt az egybegyűlteknek, ami nem más volt, mint a magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása.

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR

Egyetemi projekt

Az a megtiszteltetést ért minket, hogy projektfeladatunkon dolgoztak a pécsiközgáz kereskedelem és marketing alapszakos hallgatói a Digitális marketing alapjai kurzus keretein belül.

Témánk a következő volt: „Milyen marketing megoldások alkalmazhatóak egy speciális piacon az online értékesítés során?”

iExpo

Újra ellátogattunk a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar által szervezett iExpo-ra, amelynek keretein belül ismét számos kiváló ötlettel találkoztunk. Mindig öröm látni, milyen felkészültek a hallgatók és milyen kidolgozott projektekkel állnak elő.

Nagyon hálásak vagyunk a lehetőségért és gratulálunk mindazoknak, akik díjazásban részesültek, külön öröm, hogy mi is támogathattuk a „Plakát kategória” legjobbját!

Vizsgabizottságban való részvétel

A marketing osztály utolsó programja ebben az évben szintén a pécsiközgázon kerül megrendezésre, ahol végzős, alapszakos hallgatók szakdolgozatvédését hallgathatjuk meg.

 

  1. december 21-től 2024. január 04-ig egy kis pihenőre megyünk, hogy aztán az újévben ismét gőzerővel haladjunk tovább a kitűzött céljaink megvalósítása érdekében. Green GAZEK®️ projektünk sok új izgalmat tartogat még, valamint folytatjuk hadjáratunkat, hogy minél több helyen javítsuk a magasban, illetve a mélyben végzett munkát Magyarországon.

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk! 😊